Royal

Royal-familjen består av två centraler – ROYAL och ROYAL Z+. Sistnämnda är andra generationen av Elotecs trådlösa proffslarm, och är menad för små och mellanstora objekt, medan den ursprungliga ROYAL är fortsättningsvis första valet i stora installationer. 

Avancerad trådlös teknologi gör anläggnigen fleksibel och enkel att montera. Utan kablar blir anläggninen mindre visuellt störande än traditionella system, och tilltalande design gör helheten tillfredställande. 

Royal-familjen utnyttjar egen frekvens för trådlösa proffslarm (bättre räckvidd och mindre störningar).

Royal-systemen har fått stor uppmärksamhet i flera kretsar, och är vald för säkrande av bl.a. den skyddsvärda trähusbebyggelsen i Røros centrum, ösamhällen Grip vid Kristiansund och Sverresborg Trøndelag Folkemuseum i Trondheim. 

Royal Z+

Kompakt central för mindre anläggningar. Upptill 240 trådlösa enheter.
Räckvidden kan utvidgas med hjälp av upptill sju radiorepeatrar som kommunicerar direkt med centralen.

ROYAL – för stora områden

På de allra största anläggningarna krävs radiotäckning på stora områden. Med ROYAL kan 50 centraler kopplas i trådlöst nätverk och tillsammans hantera upptill 3000 trådlösa detektorer.

ROYAL är ett fleksibelt system som via centraler och repeatrar i nätverk är fullständigt skalningsbart och passar till allt från de minsta anläggningarna till stora näringsbyggnader och hela stadsmiljöer.